Home » Freo Ervaringen

Leningen vergelijken

Freo Ervaringen

Freo Ervaringen

Wilt u geld lenen bij Freo? Maar wilt u eerst eens zien wat de ervaringen zijn van andere consumenten? Of heeft u juist een Freo ervaringen en wilt u deze graag met andere consumenten delen? Onderaan deze pagina geven wij iedereen de mogelijkheid om een Freo ervaringen te delen. Of Freo ervaringen te lezen. Hierdoor kunt u wellicht een nog meer afgewogen keuze maken voor Freo. Hieronder zullen wij zelf ook onze mening geven over Freo. Deze is gebaseerd op ervaringen op andere websites die wij hebben verzameld. En de rentepercentages die Freo hanteert. En wat de rentepercentages betreft kunt u de stap naar Freo overigens wel wagen. Freo hanteert op dit moment de laagste rentepercentages van Nederland. U kunt al lenen bij Freo tegen een rente van 4,7%.

Positieve Freo Ervaringen

Ook wij hebben het internet natuurlijk nauwkeurig afgespeurd. Op zoek naar ervaringen van andere consumenten met de verschillende banken. Omdat Freo aan het werk is aan de naamsbekendheid door bijvoorbeeld de shirtsponsoring van PSV. Maar ook door de vele reclames op het internet. Heeft Freo de aandacht aardig op zich kunnen richten.
De reclames van Freo zien er goed uit met de diverse bespaar en budget coaches. Briljante marketing.
En terecht. Freo heeft namelijk samen met Nationale Nederlanden de laagste rente vanaf een leenbedrag van € 15.000,-. Met bedragen onder de € 15.000,- is Freo zelfs alleenheerser en de meest voordelige aanbieder. Daarnaast wordt de online omgeving voor het bijhouden van de transacties, het online inzicht in de rekening, door veel consumenten als positief ervaren.

Freo ervaringen Kritische Freo Ervaringen

Naast positieve noten, is er ook wat kritiek op de werkwijze bij Freo. Dit gaat met name over de trage afhandeling, en de onduidelijke afwijzingen nadat een offerte is afgegeven. Er zijn meerdere recensies te vinden waarbij de consumenten eerst een offerte hebben ontvangen. En waarbij de lening achteraf is afgewezen. Meestal om vrij onduidelijke redenen volgens deze consumenten.

Algemene indruk Freo ervaringen

Onze algemene indruk is dat men redelijk tevreden is over Freo. De rente is bijzonder scherp te noemen, de bank is transparant, en onderdeel van de Rabobank. Dat wordt door consumenten als een prettig pluspunt gezien. Er zijn wel negatieve recensies te vinden. Maar dit is zeer beperkt.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. Frisia leningen
2. KredietVooruit
3. Leningen
4. Geldshop
5. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. B2Businesslening
3. Bridgefund
4. Floryn
5. Funding Circle