Home » Creditcard

Leningen vergelijken

Creditcard

Creditcard

De creditcard wint snel aan populariteit. Het groeiende gebruik van het internet, en daarbij behorende online aankopen zorgt ervoor dat de creditcard in een snel tempo aan populariteit aan het winnen is. Daarnaast is het natuurlijk zo dat de creditcard ook in offline winkels prima te gebruiken is. We leren daarmee steeds meer de voordelen van de creditcard kennen. De voordelen van het gemak van de uitgestelde betalingen, de mogelijkheid voor de online aankopen. En niet te vergeten, de voordelen van de extra verzekeringen bij de online aankopen. Er zijn verschillende vormen van creditcards. Ieder weer met hun eigen specifieke kenmerken. Omdat we ook steeds meer buiten de grenzen aan het kopen zijn, bied de creditcard veelal de uitkomst. Door het snelle en zekere betaalgemak van de creditcard ontdekken meer mensen het voordeel van de creditcard.Creditcard aanvragen

Het aanvragen van een creditcard kan snel en eenvoudig online. Online aanvragen kost u enkele minuten van uw tijd om uw gegevens in te vullen. Daarna heeft u binnen enkele minuten de reactie van de creditcard maatschappij terug, Zij zullen u dit online laten weten. Omdat de card ook fysiek afgegeven moet worden zult u vaak pas enkele dagen later uw creditcard per post ontvangen. Als u deze heeft ontvangen kunt u hem ook direct in gebruik nemen.

Acceptatievoorwaarden creditcard

De exacte acceptatievoorwaarden voor de creditcard verschillen per aanbieder van de creditcard. Wel is het zo dat de acceptatierichtlijnen voor creditcards over het algemeen veel soepeler zijn dan de richtlijnen voor een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Om te beginnen zijn de leeftijdscriteria aangepast. Een creditcard kunt u vanaf uw 18e levensjaar al afsluiten. Een “normale” lening kan pas vanaf uw 21ste. De inkomenstoetsen lijken soepeler te zijn. Als u bij diverse instanties bent afgewezen zou een creditcard dus nog een uitkomst kunnen zijn.

Creditcard vergelijken

Het vergelijken van creditcards is een hele klus, er zijn veel verschillende maatschappijen. En veelal hebben deze maatschappijen dan ook nog eens verschillende kaarten waardoor het niet transparant wat de kosten per kaart zijn. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk een overzicht gaan maken, hierdoor krijgt u dan een goed overzicht in de kosten. Daarnaast zullen wij ook zo volledig mogelijk de acceptatiecriteria vermelden.

Creditcard en BKR

Een creditcard wordt gezien als een lening, deze wordt dus ook geregistreerd bij het BKR. En er zal een toetsing gedaan worden bij het BKR. Omdat creditcards voor kleinere bedragen worden afgesloten, zijn de BKR toetsingen ook soepeler. U krijgt daarmee dus eerder een card met een negatieve BKR registratie. Met een card kunt u overigens ook gewoon geld opnemen bij betaalautomaten. Het geld opnemen uit de geldautomaat heeft wel een nadeel. En dat is dat er voor dergelijke transacties kosten in rekening gebracht worden.Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund