Home » Defam Ervaringen

Leningen vergelijken

Defam Ervaringen

Defam Ervaringen

Heeft u ervaringen met geld lenen bij Defam? Als u Defam ervaringen heeft dan zouden wij, en waarschijnlijk veel andere consumenten, dit graag vernemen. Zowel positief als negatief kunt u bij ons achterlaten. Des te meer ervaringen er gedeeld worden, des te beter het is voor consumenten om een goede keuze te maken. Uiteraard houdt een ieder er rekening mee dat een negatieve ervaring veel eerder gedeeld zal worden dan een positieve ervaring met geld lenen bij Defam. Maar alle Defam Ervaringen zijn zeer welkom. Elke nieuwe ervaring kan weer helpen om de algehele indruk van de consument beter te krijgen. Overigens hebben wij zelf al veel Defam ervaringen kunnen vinden die betrekking hebben op de tussenpersoon en niet direct op ervaringen met de bank zelf. De bank gaat alleen over de rente, en het geven van informatie over bijvoorbeeld uw saldo. De tussenpersoon over de verzekeringen en de extra kosten.

Onze indruk van Defam Ervaringen

Onze algemene indruk is dat de gemiddelde consument best tevreden is over Defam. De negatieve Defam ervaringen die wij hebben kunnen vinden, zijn voornamelijk gegaan over de intermediairs die een krediet voor Defam hebben bemiddeld. Het enige dat wij als een redelijk nadeel zouden kunnen benoemen is dat Defam onlangs de rente heeft verhoogd, en Defam ervaringendaarmee niet meer behoord tot de bank met de laagste rente van Nederland. Daarnaast is een veel terugkomend punt het gegeven met betrekking tot een digitale omgeving. Deze schijnt bij Defam nog niet aanwezig te zijn.
Onze indruk over Defam is al met al redelijk positief. Op een aantal websites hebben wij gelezen dat Defam haar richtlijnen verder gaat aanpassen, zodat ze meer kredieten kunnen gaan verstrekken.
Dat is een zeer positieve ontwikkeling. En daardoor denken wij dat het dan ook gerechtvaardigd is om aan te geven dat een lening bij Defam een goede, maar weliswaar niet de goedkoopste lening zal zijn. Overigens is geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR niet mogelijk bij Defam, dit omdat er altijd meerdere documenten aangetoond dienen te worden.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. Frisia leningen
2. KredietVooruit
3. Leningen
4. Geldshop
5. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. B2Businesslening
3. Bridgefund
4. Floryn
5. Funding Circle