Home » doorlopend krediet afsluiten

Leningen vergelijken

doorlopend krediet afsluiten

Doorlopend krediet afsluiten

Bent u er inmiddels al uit dat een doorlopend krediet afsluiten voor u de juiste keuze is? Dan blijven voor het afsluiten van uw lening natuurlijk nog een aantal belangrijke vragen over. Waar vind u de voordeligste lening. Wat is het laagste rentepercentage dat er op dit moment te verkrijgen is, en bij welke aanbieders kunt u dat krijgen. Veel vragen om een antwoord op te krijgen. De verschillen in de rentepercentages bij de verschillende aanbieders is trouwens ook heel groot. Zo betaalt u voor een lening van € 25.000,- bij een bank als de Rabobank een rentepercentage van 8,3%. Voor hetzelfde bedrag betaald u echter bij aanbieders een stuk minder. Een aanzienlijk verschil. Als we het narekenen betaalt u bij de Rabobank bijna 1000 euro meer aan rente per jaar als het hele bedrag uit zou staan.

Hoe kunt u het goedkoopste doorlopend krediet afsluiten?

Het goedkoopste doorlopend krediet kunt u het best, of eigenlijk alleen maar online afsluiten. Aanbieders die uitsluitend online werken zijn veel voordeliger dan de aanbieders met een (bank)kantoor. Als u op zoek bent naar het goedkoopste doorlopend krediet raden wij u in ieder geval aan om een krediet aan te vragen bij de professionele kredietbemiddelaars. Banken en tussenpersonen die van het afsluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen echt hun vak hebben gemaakt.

doorlopend krediet afsluitenVerschillende vormen van doorlopend krediet

Als u gaat beginnen met een doorlopend krediet afsluiten zult u al snel merken dat er diverse vormen van doorlopende kredieten zijn. Niet alleen kunt u kiezen uit doorlopende kredieten met een vast percentage van de kredietlimiet als maandtermijn. U kunt ook nog een doorlopend krediet afsluiten waarbij u alleen maar de rente over de lening betaalt. Of een krediet waarbij uw maandtermijn afhankelijk is van het bedrag dat u nog moet terugbetalen. Vele mogelijkheden dus bij het doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is niet voor niets een flexibele vorm van geld lenen.

Gratis advies over doorlopend krediet afsluiten

Als u er toch niet van overtuigd bent of u voldoende weet over geld lenen, of geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet, dan raden wij u aan om in ieder geval advies in te winnen bij de kredietbemiddelaars. Het advies met betrekking tot geld lenen is namelijk altijd 100% gratis. Dit is wettelijk geregeld. Als het advies met betrekking tot geld lenen gratis is, waarom zou u er dan niets mee doen. Voor advies met betrekking tot geld lenen zou u bijvoorbeeld een aanvraag kunnen doen bij kredietspotter. Daar krijgt u gratis advies over geld lenen.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund