Home » Dure lening oversluiten

Leningen vergelijken

Dure lening oversluiten

Uw dure lening oversluiten?

Heeft u een lening? Of meerdere leningen? En wilt u deze dure lening oversluiten? Dan staan de aanbieders van leningen waarschijnlijk in de rij om u van deze dure leningen af te helpen. Maar hoe kunt u nu eigenlijk goedkoop geld lenen? En waar moet u op letten als u uw dure lening oversluiten, niet weer duur wilt laten uitvallen? Er zijn een aantal zaken waar u aandacht voor zou kunnen hebben als u uw huidige leningen wilt gaan oversluiten. Natuurlijk is de rente van belang. Maar er zijn nog veel andere zaken waar u rekening mee zou moeten houden. Voorkom dat uw dure lening oversluiten niet nog veel duurder gaat worden, zodat u van de regen in de drup beland.

Uw dure lening oversluiten? Let op de kosten

 geldshop

kredietspotter
Rente
vanaf 3,9%
Persoonlijke lening vanaf 4,5%
Doorlopend krediet
3,9%
vanaf 3,9%
Minimaal Krediet
€ 5000,-
€ 5000,-
€ 500,-
Maximaal Krediet
€ 150.000,-
€ 150.000,-
€ 45.000,-
Direct Aanvragen Direct Aanvragen Direct Aanvragen Direct Aanvragen
Als u uw dure lening wilt gaan oversluiten zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zou kunnen houden. Één daarvan is de totale kosten. De totale kosten die u moet gaan betalen voor de nieuwe lening, staan vermeld in het ESIC formulier. Dit formulier verteld in helder Nederlands wat de voorwaarden zijn van uw nieuwe lening. Maar ook wat de totale kosten gedurende de gehele looptijd zijn. Dit zijn dan de kosten van de rente en de aflossing. Door dit goed door te nemen komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.
U kunt dit vergelijken met uw huidige leningen. Als de kosten onderaan de streep lager zijn, kan het verstandig zijn om uw lening over te sluiten. Als de kosten hoger zijn, gaat u meer betalen voor uw nieuwe lening.
dure lening oversluiten

Dure lening oversluiten? Vraag meerdere offertes aan.

Een heel belangrijk punt. Als u uw lening wilt gaan oversluiten is het van belang om offertes met elkaar te vergelijken. Dit kan u veel geld besparen. Des te meer offertes u met elkaar vergelijkt. Des te beter u kunt zien of uw nieuw af te sluiten lening een voordelige geldlening is. In ons overzicht hebben wij in ieder geval de drie voordeligste aanbieders voor u op een rij gezet.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund