Home » Lenen als uitzendkracht

Leningen vergelijken

Lenen als uitzendkracht

Lenen als uitzendkracht

Wilt u geld gaan lenen? Maar heeft u uitzendinkomsten? Dan heeft u wellicht al een aantal maal te horen gekregen dat geld lenen voor u niet mogelijk is. Toch zijn er nog altijd banken die u inkomen, al dan niet geheel meenemen voor een lening. Geld lenen als uitzendkracht is lastig, maar lenen als uitzendkracht is niet onmogelijk. Om u verdere teleurstellingen te besparen vertellen wij u graag wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn bij het lenen als uitzendkracht. U bespaard zich de moeite als het überhaupt niet mogelijk is om te lenen. Of kunt direct een lening afsluiten bij de juiste aanbieder. Ook voor uitzendkrachten kan het nog mogelijk zijn om een doorlopend krediet, of een persoonlijke lening af te sluiten.

Wat zijn de spelregels van de banken?

Om u een duidelijk inzicht te geven, geven wij u hieronder aan welke inkomsten uit het uitzendwerk worden meegenomen, en ook welke inkomsten niet worden meegenomen door de meeste banken. Als u in het uitzendwezen werkzaam bent dan weet u waarschijnlijk dat dit met een fasen systeem werkt. Globaal gezegd; Fase A zijn de eerste 78 weken. Na fase A volgt fase B, deze duurt 2 jaar en daarna fase C. Dit staat gelijk aan het dienstverband voor onbepaalde tijd.

Lenen als uitzendkrachtLenen als uitzendkracht fase a

De grootste uitdaging heeft u als u een fase a uitzendovereenkomst heeft. Tijdens fase A wordt uw inkomen door de banken namelijk niet meegenomen in de berekening om na te gaan of een geldlening voor u mogelijk is. Hierdoor is het haast niet mogelijk om een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten met een fase A contract. In sommige gevallen is een minilening nog wel mogelijk. Geld lenen van particulieren is natuurlijk een hele aparte vorm van geld lenen, ook deze vorm kan wellicht nog uitkomst bieden.

Lenen als uitzendkracht fase b

Als u een uitzendovereenkomst fase B heeft, groeien uw kansen op een lening al aanzienlijk. Voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening geldt dat zij uw inkomen voor 70% mee zouden kunnen nemen. U kunt dus waarschijnlijk geen grote bedragen lenen, maar de kans op een lening neemt aanzienlijk toe.

Lenen als uitzendkracht fase c

Fase C wordt gezien als een regulier vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Lenen als uitzendkracht is dan dus gelijk aan lenen met een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. De kans dat u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kunt krijgen is dus aanzienlijk toegenomen als u in deze fase terecht bent gekomen.

Andere opties voor geld lenen als uitzendkracht

Als een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening niet wil lukken, dan zijn er nog een tweetal andere opties. U kunt dan nog altijd proberen om een minilening af te sluiten, of om een krediet af te sluiten via een particulier.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund