Home » Lenen met een uitkering

Leningen vergelijken

Lenen met een uitkering

Lenen met een uitkering

Er zijn natuurlijk diverse soorten uitkeringen, net als dat er verschillende soorten leningen zijn. De vraag is alleen, als u een lening wilt, welke uitkering wordt nu wél, en welke uitkering wordt niet meegenomen als het gaat om lenen van geld. Geld lenen met een uitkering kan nog wel, maar het aantal uitkeringen dat wordt meegenomen in de berekening van een lening is zeer beperkt. Wij hebben het internet voor u afgespeurd en ons verdiept in de verschillende acceptatiecriteria van de banken. U kunt in de onderstaande overzichten dan ook eenvoudig nagaan wanneer geld lenen met een uitkering mogelijk is. En natuurlijk ook wanneer het niet veel zin heeft om een lening aan te vragen. Dit kan veel teleurstellingen besparen. In het verleden werden de uitkeringen overigens beter meegenomen dan tegenwoordig. Banken zijn steeds strenger geworden in het verstrekken van leningen. En dit kunnen zeker merken als we kijken naar welke uitkeringen wel en niet mogelijk zijn.

Geld lenen met een uitkering kan wél met:

Geld lenen met een uitkering kan mogelijk zijn met de volgende uitkeringen:

  • vaste lijfrente uitkering
  • pensioeninkomsten
  • AOW uitkering
  • WIA uitkering
  • WAO uitkering
Deze lijst is natuurlijk niet onuitputtelijk, als u nog een aanvulling heeft, of vragen over het geld lenen met een uitkering dan kunt u hieronder het reactieformulier invullen. Wij vragen dan aan deskundigen of zij ook naar de vraag zouden willen kijken, en hier een correcte reactie op willen geven.

Geld lenen met een uitkering kan niet met:

Hier moeten we wel een kleine nuance aanbrengen. Als u namelijk een partner heeft die wel inkomen heeft uit een dienstverband, of een uitkering die meegenomen kan worden in de berekening voor de geldleningen. Dan kan een lening afsluiten toch nog mogelijk zijn.

  • Bijstandsuitkering
  • WW uitkering
  • WAJONG uitkering
  • WGA uitkering
Staat uw uitkering er niet bij? Vul dan onderstaand reactieformulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk de door u genoemde uitkering verwerken in de juiste rij.


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund