Home » Lening zonder BKR toetsing

Leningen vergelijken

Lening zonder BKR toetsing

Lening zonder BKR toetsing

Op zoek naar een lening zonder BKR toetsing? Dat kan een uitdaging zijn. Maar het goede nieuws is dat er wel mogelijkheden zijn voor een lening zonder BKR toetsing. Er zijn nog altijd meerdere verstrekkers van een lening zonder BKR toetsing. Wel moeten we u gelijk meedelen dat het niet zal lukken om een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Maar er zijn nog verschillende andere mogelijkheden voor een lening zonder BKR toetsing.Het kan snel geregeld zijn. De vraag is natuurlijk waar u een lening zonder BKR toetsing kunt krijgen, en of snel geld lenen binnen 10 minuten ook nog mogelijk is in de vorm van een BKR lening? En de kosten? Deze vragen zullen wij voor u hieronder behandelen.

Waar krijgt u een lening zonder BKR toetsing

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden. We zullen ze stuk voor stuk met u doornemen.
Lening zonder BKR toetsing als minilening. De meeste voorkomende vorm van geld lenen met bkr is de minilening. Een minilening is een kleine lening tot maximaal € 800,- die u binnen 45 dagen weer terug moet betalen. Bij deze vorm valt u verder geen vrienden of familie “lastig” met u financiële problemen. U leent voor een korte periode geld en moet dit ook redelijk snel weer terugbetalen.|
Lening zonder BKR toetsing Optie 2 is geld lenen van particulieren. Dus geld lenen van vrienden of kennissen, geen toetsing bij het BKR natuurlijk, en ook geen lastig gedoe met documenten aanleveren. Gewoon snel en eenvoudig direct geld lenen.
Optie 3 is Crowdfunding: Bij crowdfunding investeren andere particulieren in een project. Dit project kan een zakelijke investering zijn, maar het kan ook een lening aan een particulier zijn. Hierbij kan een toetsing plaats vinden bij een extern kredietbureau, maar niet bij het BKR.

Is een lening zonder BKR toetsing duurder?

Als u een negatieve BKR registratie heeft, bent u net zoveel kwijt als iemand zonder BKR registratie voor een minilening. Het kost dus niet meer om een dergelijk lening af te sluiten. Wel is het zo dat de mogelijkheden van een lening met BKR uiteraard beperkt zijn.

Snelle lening zonder BKR toetsing

Een lening zonder BKR wordt niet anders afgehandeld dan iemand die dezelfde lening wil sluiten zonder een negatieve BKR registratie. Natuurlijk is het wel zo dat een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening niet mogelijk is.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund