Home » Leningen vergelijken

Leningen vergelijken

Leningen vergelijken

Leningen vergelijken

Als u geld wilt gaan lenen is het natuurlijk verstandig om voordelig geld te lenen. Leningen vergelijken helpt hier enorm bij. Dat geld lenen geld kost weet iedereen inmiddels wel. Leningen vergelijken helpt u er in ieder geval bij om ervoor te zorgen dat geld lenen niet téveel geld gaat kosten. U kunt leningen vergelijken op wat u per maand moet betalen. Maar natuurlijk ook op het rentepercentage. Dat laatste is ook een belangrijk punt. Want bij een gelijk maandtermijn betaalt u uiteindelijk met de laagste rente het minst terug. En dat zorgt er dan weer voor dat u goedkoper geld kunt gaan lenen. Leningen vergelijken is voor u eenvoudig gemaakt door onderstaande tabel. Hier staan de drie voordeligste leningaanbieders van Nederland in. Wij raden u overigens aan om bij alle drie een offerte aan te vragen. Hierdoor weet u zeker dat u de voordeligste lening af kunt sluiten. Zo is de kans dat u het goedkoopste doorlopend krediet afsluit het grootst.

Leningen vergelijken op rente

U kunt de leningen zoals aangegeven natuurlijk op meer vergelijken dan alleen op de rente. Toch is leningen vergelijken op rente een redelijk goed middel. Als u namelijk al bepaald heeft wat u per maand wilt gaan betalen aan de lening. Dan kunt u daarna leningen vergelijken op basis van de rente. En des te lager de rente. Des te minder u gaat betalen aan rente, en des te sneller u van uw lening verlost bent. Daarom is vergelijken op rente zeer belangrijk.

 geldshop

kredietspotter
Rente
vanaf 3,9%
Persoonlijke lening vanaf 4,5%
Doorlopend krediet
3,9%
vanaf 3,9%
Minimaal Krediet
€ 5000,-
€ 5000,-
€ 500,-
Maximaal Krediet
€ 150.000,-
€ 150.000,-
€ 45.000,-
Direct Aanvragen Direct Aanvragen Direct Aanvragen Direct Aanvragen

leningen vergelijkenLeningen vergelijken op maandtermijnen

Een stuk minder verstandig is het leningen vergelijken op maandtermijnen, dus het bedrag dat u per maand moet gaan betalen. Als u op zoek bent naar de laagste maandlasten moet u er rekening mee houden dat u zeer lang aan de lening zult moeten betalen. Een lening van bijvoorbeeld € 5.000,00 met een maandtermijn van € 50,- zal een looptijd hebben die langer is dan 10 jaar. Niet verstandig om dat u over die gehele looptijd de rente zult moeten gaan betalen.

Meerdere offertes

Zoals al aangegeven is het bij het vergelijken van leningen bijzonder belangrijk om altijd meerdere offertes op te vragen. Door het opvragen van meerdere offertes merkt u direct dat er verschillende aanbieders zijn die verschillende rentes kunnen bieden. Ook als ze adverteren met rentes van 4,7% kan het zijn dat ze u in de praktijk een veel hogere rente zullen aanbieden. Dit omdat de rente van 4,7% een vanaf rente is geweest.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund