Home » minilening afsluiten

Leningen vergelijken

minilening afsluiten

Minilening afsluiten

Op zoek naar een lening voor een paar weken? En niet meer dan € 800,-? Dan kan een minilening afsluiten voor u een hele goede optie zijn. Er zijn verschillende aanbieders van minileningen waar u terecht kunt om uw minilening af te sluiten. Toch is het niet eenvoudig om een juiste keuze te maken. Waar moet u op letten als u een minilening wilt gaan afsluiten, en waar vind u de voordeligste aanbieders van minileningen? En hoe eerlijk en betrouwbaar is de informatie die u krijgt van de aanbieders van de minileningen? Zo ziet u dat wij in een aantal zinnen al aardig wat vragen kunnen bedenken. Wij beantwoorden de vragen overigens ook graag voor u, dit kan u wellicht weer helpen om een juiste keuze te maken als u op zoek bent naar een minilening.

Kosten van de minilening afsluiten

Het zou zo moeten zijn dat we hier een helder en éénduidig antwoord op kunnen geven, toch is dit helaas niet het geval. Onderzoek van ons leerde dat er eigenlijk nog maar twee verschillende aanbieders zijn waar een minilening afsluiten mogelijk is. Dit zijn Ferratum en Cashper. Er zijn nog wel andere namen, zoals bijvoorbeeld saldodipje.nl, maar dit is weer een onderdeel van Ferratum, en daarmee dus niet direct een aparte aanbieder.
Ferratum is van de twee aanbieders de meest transparante. Een minilening afsluiten bij Ferratum kan alleen als u een borg heeft, als u deze niet heeft in een natuurlijk persoon, dan kunt u bij Ferratum een borg “kopen”. De kosten hiervan zijn aanzienlijk. Als u € 400,- wilt gaan lenen, dan kost de borgstelling u ruim € 100,-.
Bij Cashper is het helaas iets onduidelijker. Zij werken met veel keuze pakketten. Geld lenen binnen 10 minuten is niet mogelijk, maar als u snel geld wilt gaan lenen, dan worden er bijvoorbeeld alleen al voor de aanvraag extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn al € 39,-. En dat is maar één van de 8 of 9 pakketten. U kunt wel nagaan dat de kosten dus fors kunnen oplopen.

minilening afsluitenAndere opties voor de minilening afsluiten?

Een minilening afsluiten doen de meest mensen omdat een regulier krediet niet meer mogelijk is, de gewone persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Veelal kan dit zo zijn omdat, naar de mening van de banken, uw inkomen te laag is. Of omdat u een negatieve BKR registratie heeft. Dan is er feitelijk nog maar één mogelijkheid voor geld lenen over. Als dan ook een minilening afsluiten niet mogelijk is, dan is er nog maar één vorm van geld lenen mogelijk. En dat is het particulier geld lenen. Het lenen van vrienden en/of kennissen.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund