Home » particulier geld lenen

Leningen vergelijken

particulier geld lenen

Particulier geld lenen

Wilt u geld lenen? En wilt u eens kijken of particulier geld lenen voor u ook mogelijk is? Natuurlijk moet u alle mogelijkheden onderzoeken als u gaat geld lenen. En particulier geld lenen kan één van de mogelijkheden zijn om geld te gaan lenen. Maar waar kunt u eigenlijk particulier geld lenen? En van wie gaat u dan eigenlijk lenen? Er zijn twee verschillende mogelijkheden als het gaat om particulier geld lenen. De eerste mogelijkheid is dat u gaat lenen van familie, of vrienden of kennissen. De andere mogelijkheid is dat u geld gaat lenen in de vorm van crowdfunding.
De laatste vorm van geld lenen is een vrij nieuwe vorm, maar kan wel degelijk een goede optie zijn om een lening te verkrijgen.

Waar kunt u particulier geld lenen?

Aan het lenen bij particulieren zoals vrienden en kennissen kunt u dit vooral zoeken in uw kennissenkring. Als u wilt gaan lenen in de vorm van crowdfunding dan kunt u op de diverse crowdfundingsites een kijkje nemen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld crowdfundigsite.nl
U kunt dan zelf een keuze maken voor de volgens u geschikte aanbieder. Neem overigens altijd de tijd om de voorwaarden goed door te nemen. Dit kan u veel geld, en ellende besparen.

particulier geld lenen Voordelen van het particulier geld lenen

Er zijn een aantal voordelen aan het particulier geld lenen, zo zult u bij een particuliere lening in sommige gevallen een lagere rente betalen, maar is ook binnen 10 minuten geld lenen opeens mogelijk. Als u gaat lenen van een particulier is het namelijk goed mogelijk dat het geld direct beschikbaar is, hierdoor kunt u het geld dus al snel tot uw beschikking hebben.
Daarnaast is een bijkomend voordeel dat er geen BKR toetsing en registratie plaats vind. Dit houdt voor u in dat geld lenen een stuk eenvoudiger kan worden, als u te maken heeft met een negatieve BKR registratie is het anders namelijk haast niet mogelijk om geld te lenen. Alleen een minilening afsluiten is dan nog mogelijk, naast het particulier geld lenen.

Wat als particulier geld lenen niet lukt?

Dan kan het heel lastig worden om geld te lenen. Als het niet mogelijk is om in het particulier kanaal te lenen, en ook niet in het professionele, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de gemeente. U kunt dan gaan kijken of er in de sociale kredietverstrekking nog mogelijkheden voor u zijn.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund