Home » persoonlijke lening oversluiten

Leningen vergelijken

persoonlijke lening oversluiten

Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u op dit moment een persoonlijke lening, en wilt u uw persoonlijke lening oversluiten? Dat kan natuurlijk altijd, er zijn veel mogelijkheden om uw lening om te sluiten, geld lenen moet natuurlijk wel voordelig geld lenen blijven. En uw persoonlijke lening oversluiten kan daarbij helpen. Toch zijn er bij het oversluiten van een lening zaken waar u aandacht aan zou moeten besteden. En zeker bij een persoonlijke lening oversluiten zijn er zaken die uw aandacht vragen. Er zijn namelijk een aantal zaken te bedenken waarom een persoonlijke lening oversluiten niet altijd voordeliger is. Wat de aanbieder van de geldlening u wellicht niet zal vertellen, vertellen wij u graag. Wij geven namelijk wél eerlijke en onafhankelijke informatie over geld lenen.

Persoonlijke lening oversluiten niet altijd voordelig.

Als u al een persoonlijke lening heeft, dan is het lang niet altijd voordelig om deze over te sluiten. De oorzaak hiervan ligt in de opbouw van een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening betaalt u in het begin van de lening veel rente en weinig aflossing in uw maandtermijn. Later draait deze verhouding zich om en betaalt u in uw maandtermijn veel aflossing en weinig rente. Des te later u de lening gaat oversluiten, des te lager het voordeel. Als u een lening afsluit bij een aanbieder van leningen die ook advies geeft (wat wij aanraden). Dan kan deze adviseur de berekeningen voor u maken. U zult dan zien dat als u uw persoonlijke lening oversluit naar een lening met een lagere rente, maar met dezelfde looptijd, u in totaliteit toch weer duurder uit bent.

persoonlijke lening oversluitenPersoonlijke lening oversluiten naar goedkoopste persoonlijke lening

Als u toch u persoonlijke lening wilt oversluiten naar een persoonlijke lening met bijvoorbeeld een lagere rente, of een lagere maandtermijn. Dan raden wij u altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Omdat offertes van persoonlijke leningen eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn kunt u dan snel nagaan waar u het goedkoopst geld kunt gaan lenen. Kijk hierbij voornamelijk naar de totale kosten van de door u nieuw af te sluiten lening. Dat is de meest eerlijke vergelijkingsvorm.

Lenen doe je bij:

Persoonlijke Lening / Doorlopend krediet:

1. KredietVooruit
2. Leningen
3. Geldshop
4. Krediet Groep Nederland

Minilening:

1. Saldodipje
2. Ferratum!

Zakelijke lening / MKB Krediet:

1. Atlantis Financiers
2. Bridgefund